Een autosleutel is onmisbaar voor iedere auto. Zonder autosleutel is het niet mogelijk om uw auto te starten. Om die reden is het belangrijk altijd een reserve autosleutel achter de hand te hebben, zodat u altijd auto kunt rijden. Meester Schoenmakerij de Uitkomst helpt u graag bij het bijmaken van uw autosleutels. Wij beschikken over de juiste apparatuur en kunnen voor vrijwel ieder type automerk een autosleutel bijmaken. Dit betekent dus ook dat wij de sleutels van auto’s met startonderbreking, wat vrijwel iedere auto vanaf 1995 heeft, vakkundig en snel kunnen bijmaken. In veel gevallen kunnen wij in slechts 15 minuten de autosleutels bijmaken. Daarnaast kunnen wij uw autosleutel voor een meer vriendelijk tarief bijmaken dan uw lokale autodealer.

Autosleutels bijmaken met afstandsbediening Pijnacker

Wij kunnen in veel gevallen ook autosleutels bijmaken met afstandsbediening. Dit kunnen wij voor vrijwel ieder type automerk doen. Echter, komen wij wel graag met u van te voren in contact om na te gaan wat voor auto het betreft. De afstandsbediening moet worden geprogrammeerd op de auto en is niet bij iedere auto mogelijk. Met name met zeer moderne auto’s, is het niet altijd mogelijk om autosleutels bij te maken met afstandsbediening.

Verloren autosleutels bijmaken in Pijnacker

In het geval dat u uw autosleutels verliest is het bijmaken van autosleutels net iets complexer. Dit komt, omdat een autosleutel dan opnieuw moet worden gemaakt in plaats van te dupliceren hiervoor is wel de reserve sleutel nodig. Wij beschikken over de juiste apparatuur om uw autoslot in te lezen, waardoor wij de sleutels op de millimeter nauwkeurig kunnen bijmaken. Dit kunnen wij doen voor vrijwel ieder type auto. Mocht u uw autosleutel bij willen laten maken in Pijnacker, dan komen wij graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.