Schoenmakerij Berkel en Rodenrijs

Schoenen zijn belangrijk voor een representatief uiterlijk. Het is om die reden belangrijk  dat uw schoenen goed zijn onderhouden. Niet alleen kunt u dit oplossen door uw schoenen regelmatig te poetsen, maar ook door uw schoenen tijdig te laten repareren. Bij veel mensen heerst de gedachte dat schoenen direct moeten worden vervangen zodra de eerste beschadigingen zichtbaar zijn. Toch kunt u door een vakkundige reparaties uit te laten voeren, kunt u de levensduur verlengen van uw favoriete paar schoenen. Wij voeren diverse werkzaamheden uit zoals:

  • Schoenzolen vervangen
  • Hakken vervangen
  • Schoenen oppoetsen
  • Veters vervangen
  • Stiksel vervangen
  • Schoenen ruimer maken

Tijdens al deze werkzaamheden werken wij met oog voor detail voor het beste resultaat. Met trots zijn wij lid van het Gilde, welke staat voor kwaliteit, passie en vakmanschap. Dit laten wij terugzien in al onze reparaties in onze schoenmakerij Berkel en Rodenrijs.

Schoenen aanpassen in onze schoenmakerij Berkel en Rodenrijs

Wilt u aanpassingen laten doen aan uw schoenen? Zitten de schoenen bijvoorbeeld te strak, of heeft moeten er aanpassingen worden gedaan in verband met orthopedische redenen? Schoenmakerij Berkel en Rodenrijs helpt u graag bij het aanpassen van de schoen naar de juiste pasvorm. Onze schoenmakers helpen u graag bij het aanmeten van de schoen, zodat deze de perfecte pasvorm krijgt. Zodra wij uw paar schoenen hebben aangepast of hebben gerepareerd, kunt u ze bij ons ophalen op locatie. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij komen graag met u in contact en verwelkomen u graag in onze schoenmakerij Berkel en Rodenrijs.

Meester Schoenmaker de Uitkomst is aangesloten bij de stichting Schoenmakersgilde. Deze stichting keurt ons ieder jaar op de kwaliteit van onze reparaties. Zo mogen wij dan ook gebruik maken van de originele materialen zoals van van Bommel en van Lier.