Schoenmakerij Bleiswijk

Een schoen hoeft u niet meteen te vervangen nadat de zolen of schoenen beschadigd zijn. Meester Meester Schoenmakerij de Uitkomst biedt een gepaste oplossing als het gaat om schoenreparaties. Al sinds 2007 is Meester Meester Schoenmakerij de Uitkomst de vakman voor schoenreparaties en heeft al talloze mensen kunnen verblijden met vernieuwde versies van hun favoriete schoenen. Wij kunnen u helpen met diverse schoenreparaties of werkzaamheden zoals:

  • Schoenzolen vervangen
  • Hakken vervangen
  • Veters vervangen
  • Schoenen oppoetsen
  • Stiksel vervangen
  • Schoenen ruimer maken

Ook voor andere reparaties aan uw schoenen kunt u bij ons terecht. Met oog voor detail kijken wij wat wij voor u kunnen betekenen. Met trots zijn wij lid van het Gilde en staan wij voor vakmanschap, kwaliteit en passie. Wij verwelkomen u graag in onze schoenmakerij Bleiswijk voor al uw schoen werkzaamheden.

Schoenen als nieuw laten repareren in Bleiswijk

Wij helpen u graag bij het vakkundig repareren van uw schoenen. Hierbij letten wij niet alleen op de directe schade, maar controleren wij ook of de schoenen andere schade heeft, zodat u niet terug hoeft te komen op een later moment. Daarnaast kunnen wij uw schoenen ook nog poetsen, zodat uw schoenen er na de reparatie weer als nieuw eruitzien.

De schoenmakerij voor uw perfect passende schoenen

Mochten wij uw schoenen niet kunnen repareren of bent u op zoek naar een nieuw paar schoenen, dan adviseren wij u graag. Wij hebben een zeer divers assortiment aan schoenen waaruit u kunt kiezen. Ook hebben wij een groot assortiment aan onderhoudsmiddelen voor schoenen, welke u ook kunt gebruiken voor leren tassen, meubels en kleding. Bent u er nog niet over uit wat onze schoenmakerij Bleiswijk voor u kan betekenen? Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Meester Schoenmaker de Uitkomst is aangesloten bij de stichting Schoenmakersgilde. Deze stichting keurt ons ieder jaar op de kwaliteit van onze reparaties. Zo mogen wij dan ook gebruik maken van de originele materialen zoals van van Bommel en van Lier.