Schoenmakerij Pijnacker

U kunt uw schoenen een nieuw leven inblazen door ze te laten repareren. Vaak heerst bij mensen de gedachte dat schoenen moeten worden vervangen nadat ze zijn beschadigd. Dit kan gaan om beschadigingen als een kapotte zool, beschadigde veters of kapotte hakken. Toch betekent dit niet dat de schoenen niet meer te herstellen zijn. Sterker nog: zodra u uw schoenen laat repareren verlengt dit de levensduur van uw schoenen aanzienlijk! Wij repareren graag uw schoenen in onze schoenmakerij in Pijnacker. Als lid van het Gilde staan wij voor vakmanschap en kwaliteit. Dit is ook terug te zien in ons werk. Altijd volgens afspraak en herstelwerkzaamheden van de hoogste kwaliteit.

Schoenmakerij Pijnacker voor aanpassing aan uw schoenen

Zijn er aanpassingen nodig aan uw schoenen? Vindt u de kleur veters van uw schoenen niet mooi? Zitten ze te strak? Of heeft u aanpassingen nodig aan de zool wegens orthopedische redenen? Meester Schoenmakerij de Uitkomst helpt u graag om uw de nodige aanpassingen te doen aan uw schoenen. Zodra u bij ons langskomt op locatie bespreken wij samen uw wensen. Vervolgens gaan onze schoenmakers voor u aan de slag om ze vakkundig aan te passen. Zodra de schoenen klaar zijn kunt u ze bij ons ophalen op locatie in Pijnacker. Daarnaast kunt u uw aangepaste schoenen ook ophalen in onze koerierskasten. Hierdoor kunt u ook na onze reguliere openingstijden uw schoenen ophalen.

Kwaliteitsschoenen in onze schoenmakerij Pijnacker

Wij repareren niet alleen schoenen, wij verkopen ook kwaliteitsschoenen. Hierin adviseren wij u graag om een paar perfect passende schoenen te vinden. Daarnaast kunnen wij de schoenen ook aanpassen aan uw wensen, zodat ze bijvoorbeeld minder strak zitten. Ook kunnen wij u voorzien van extra schoenpoets, zodat uw schoenen langer blijven glanzen. Wil u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Dan komen wij graag met u in contact of verwelkomen u graag in onze schoenmakerij in Pijnacker.

Meester Schoenmaker de Uitkomst is aangesloten bij de stichting Schoenmakersgilde. Deze stichting keurt ons ieder jaar op de kwaliteit van onze reparaties. Zo mogen wij dan ook gebruik maken van de originele materialen zoals van van Bommel en van Lier.