Schoenmakerij Zoetermeer

De ervaren Schoenmakerij in Zoetermeer

Nette en goed onderhouden schoenen zijn belangrijk voor een representatieve uitstraling. Het is daarom belangrijk om niet rond te lopen met versleten zolen of kapotte hakken. Meester Schoenmakerij de Uitkomst repareert al sinds 2007 schoenen. Wij hebben in de loop de jaren al talloze schoenen een nieuw leven in kunnen blazen waaronder die van topmerken als Van Bommel, Van Lier, Greve en Santoni. Het repareren van schoenen is vakwerk waar wij trots op zijn. Om die reden zijn wij ook lid van het Gilde. Door lid te zijn van het Gilde garanderen wij een vakkundige reparatie die de levensduur van uw favoriete paar schoenen aanzienlijk verlengen. Wij kunnen u onder andere helpen met de volgende werkzaamheden:

  • Het vervangen van veters
  • Zolen vervangen
  • Hakken vervangen
  • Orthopedische aanpassingen
  • Op maat maken van schoenen

Dagelijks vervangen en repareren wij schoenen met passie en vakmanschap. Wij helpen u graag om uw favoriete schoenen een nieuw leven in te blazen.

Aanpassingen maken aan uw schoenen in onze schoenmakerij Zoetermeer

Heeft u een nieuw paar schoenen aangeschaft en passen deze niet, doordat ze te krap zitten of doordat ze een orthopedische aanpassing nodig hebben? Onze ervaren schoenmakers helpen u graag om uw schoenen passend te maken. Wij verwelkomen u graag op onze locatie en bespreken graag met u de mogelijkheden.

Vakkundig uw schoenen laten repareren in Zoetermeer

Met oog voor detail en passie voor het vak, zorgen wij ervoor dat wij uw schoenen snel en vakkundig repareren. Wilt u uw schoenen laten repareren in onze schoenmakerij Zoetermeer? Wij komen graag met u in contact en verblijden u graag met een vrijwel nieuw paar gerepareerde schoenen!

Meester Schoenmaker de Uitkomst is aangesloten bij de stichting Schoenmakersgilde. Deze stichting keurt ons ieder jaar op de kwaliteit van onze reparaties. Zo mogen wij dan ook gebruik maken van de originele materialen zoals van van Bommel en van Lier.