Schoenreparatie Zoetermeer

Kunt u nog geen afscheid nemen van uw schoenen, maar lijken ze aan vervanging toe? Dan kunt u overwegen om ze te laten repareren door Meester Schoenmakerij de Uitkomst! Als lid van het Gilde staan wij voor vakmanschap en passie als het gaat om schoenreparatie. Wij kunnen schoenen vakkundig repareren, waardoor ze weer als nieuw lijken. Wij voeren onder andere de volgende schoenreparatiewerkzaamheden uit:

  • Schoenzolen vervangen
  • Hakken vervangen
  • Veters vervangen
  • Schoenen oppoetsen
  • Stiksel vervangen
  • Schoenen ruimer maken

Al sinds 2007 hebben wij al talloze schoenen gerepareerd waaronder van topmerken als Van Bommel, Van Lier, Greve en Santoni. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden om uw paar schoenen te repareren in onze schoenmakerij Zoetermeer. Wij geven u gedegen advies en betrouwbaar advies en geven ook aan als wij uw schoenen niet kunnen repareren.

Schoenaanpassingen maken naast de schoenreparatie?

Wilt u schoenaanpassingen maken aan uw schoenen zoals het wijder maken van de schoen of heeft u aangepaste zolen nodig wegens bijvoorbeeld orthopedische redenen? Wij komen verwelkomen u graag in onze schoenmakerij om de mogelijkheden te bespreken. Wij repareren en passen uw schoenen aan met oog voor detail en verlengen daarmee de levensduur en kwaliteit van uw schoenen aanzienlijk. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Dan komen wij graag met u in contact of verwelkomen u graag op onze schoenmakerij voor schoenreparaties- en aanpassingen in Zoetermeer.

Meester Schoenmaker de Uitkomst is aangesloten bij de stichting Schoenmakersgilde. Deze stichting keurt ons ieder jaar op de kwaliteit van onze reparaties. Zo mogen wij dan ook gebruik maken van de originele materialen zoals van van Bommel en van Lier.