Schoenreparatie

Het maakt niet uit om wat voor type schoenen het gaat. Bij ons zijn je schoenen in goede handen. Het is zonde om schoenen weg te doen omdat je misschien denkt dat deze niet meer te herstellen zijn. Je mag altijd langskomen bij Meester Schoenmaker de Uitkomstvoor professioneel advies. Om er zeker van te zijn dat de reparatie het je waard is, krijg je vooraf een prijsindicatie van de schoenreparatie zodat je niet ineens voor rare kosten komt te staan.

Zeker wanneer je waardevolle kwaliteitsschoenen in hebt, is het verstandig om even langs te komen om te kijken wat we voor je kunnen doen. In de meeste gevallen is het bovenwerk van leer nog prima in orde en het zou zonde zijn om je schoenen weg te doen vanwege een versleten zool of hak. Met ons Gilde certificaat kunnen we je van Bommel of van Lier schoenen nieuw leven inblazen door gebruik te maken van de originele materialen van de fabriek.

Alle diensten van onze schoenmakers

Je kunt bij Meester Schoenmaker de Uitkomst terecht voor schoenreparaties zoals:

  • Leren & rubber zolen.
  • Nieuwe (dames) hakken.
  • Vervangen van ritsen in laarzen.
  • Oprekken van schoenen.
  • Hielvoering.

Schoenenreparatie – ambachtelijk vakmanschap

De combinatie van ervaring en passie is wat Pascal Govaars een man van ambacht maakt in het veld van schoenreparatie. Hij levert kwaliteit en garantie wat zorgt voor schoenen die bijna weer zo goed als nieuw gedragen kunnen worden.

Meester Schoenmaker de Uitkomst is aangesloten bij de stichting Schoenmakersgilde. Deze stichting keurt ons ieder jaar op de kwaliteit van onze reparaties. Zo mogen wij dan ook gebruik maken van de originele materialen zoals van van Bommel en van Lier.